Vinn ett släp från 4P

Gilla & dela VÅR SIDA på Facebook och SVARA PÅ DESSA FRÅGOR. RÄTT SVAR OCH Bäst Motivering vinner ETT 4P Adventure 330AX!

På Skoterns Dag kommer vi att meddela vem den lyckliga vinnaren är! Vi kommer även att meddela dig personligen men vi hoppas självklart att Du är på plats och kan ta med dig släpet hem redan samma dag.

4P ADVENTURE 330AX™
Adventuresläpen har 135 cm flakbredd och har formgjutna plastskärmar. Tippskruv med sexkantsfäste är standard. 330AX finns både som bromsad och obromsad, exemplaret du kan vinna är obromsat. Adventure 330AX är för dig som vill ta dig ut till det extrema och utforska, tänja på dina och skoterns gränser eller för dig som tävlar och vill transportera på bästa vis. Du har gott om plats till en skoter och packning, samtidigt som du får ett starkt och smidigt släp - lättkört på vägarna ut mot vidderna av pudersnö eller de snirkliga skogslederna.

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav och testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet.
 Teknisk specifikation
Totalvikt 750 kg
Lastvikt 500 kg
Längd 485 cm
Bredd 184 cm
Flakmått 135 x 330 cmTävlingen pågår mellan 5 och 26 oktober 2018. Juryn består av fyra personer med representanter från Bohlin´s och 4P. Juryns beslut kan inte överklagas och vinnaren presenteras under Skoterns Dag. Namn och bild på vinnare kommer att publiceras i sociala medier. Genom att medverka i tävlingen godkänner du att ditt namn och bild kan komma att spridas på sociala medier i samband med varumärkena Bohlin´s och 4P. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 

FRÅGOR

Namn *
E-postadress *
Telefonnummer
Hur bred är 4P Adventure 330AX? *
Vilket land kommer 4P från? *
När är skoterns dag? *
Vad skulle du lasta och vart vill du åka om du vinner detta släp? * Max 500 tecken
Spamskydd