Can Am

Fordon i världsklass  

Can Am har flera olika fordon som är byggda för tuffa förhållanden och hårt arbete. Oavsett väder, årstid eller terräng går det att lita på Cam Am. Deras fordon är i världsklass och har byggts med bästa prestanda, pålitlighet och uthållighet. 

Oavsett vilket Can Am fordon du väljer så bygger de alla på samma DNA. Canam har ett unikt utseende som är svårt att ta ögonen ifrån. Det visuella tillsammans med den tekniska utvecklingen och kraften från deras Rotax-motorer är en oslagbar kombination. 

Köp din Can Am hos oss 

Vi har fyrhjulingar och 2-sitsiga fordon för alla olika typer av körstilar, ändamål och terrängförhållanden. Vi säljer både on-road fordon som Spyder och Ryker, samt SSV och ATV-fordon för köring off-road. 

Hos Bohlins finns det ett Can Am fordon för alla sorters förare, oavsett dina behov och krav kan du finna en Can Am i din smak. Vi har dessutom flera can-am tillbehör att välja på. 

Can Am On Road

Ett On Road fordon innebär kort och gott ett fordon som man kör på en väg. Canam har flera trehjuliga fordon som ger sina förare möjlighet att se mer av vägen samtidigt som det är enkelt att navigera mellan kurvor och svängar.  

Spyder

Spyder var det första fordonet från BRP att köra på allmän väg. Dessa Can Am fordon har flera unika egenskaper som levererar en trygg och säker upplevelse på vägen. En Canam Spyder är det ultimata fordonet för långa turer med sin höga komfort och bekvämlighet, tillsammans med extra förvaringsutrymme och ett bekvämt säte. 

Ryker 

Ryker är ett äventyrsfordon som banar väg för otroliga upplevelser på vägen. Fordonet har en låg sittposition som gör att man blir ett med vägen och gör det lättare att tackla snäva svängar.   En Canam Ryker är dessutom väldigt anpassningsbar och det går att justera fordonet för att passa förarens egna behov och körstil. Det finns flera olika Can-Am tillbehör för att justera sitt fordon. 

Can Am Off road 

Alla fordon som man kan köra på utanför en asfalterad eller grusad yta klassas som off-road fordon. Canam erbjuder två varianter av fyrhjuliga off-road fordon: SSV och ATV. 

SSV 

De mest populära Can Am modellerna inom SSV-kategorin är Traxter och Maveric. Med en Maveric kan körningen ta dig vart som helst. Denna modell består av specialbyggda terrängfordon som fungerar felfritt för alla ändamål. Det finns en Maverick-modell för alla olika väder och terränger - sten, lera, sand och leder.  

Vidare är Traxter en modell som är byggd för att klara det lilla extra. När ett jobb behöver bli ordentligt gjort är denna SSV-modell ultimat: oavsett om det handlar om en jakttur med mycket utrustning, inom jordbruk eller på olika arbetsplatser. 

ATV

Inom ATV är det Canam fordonen Outlander, Renegade och DS som ligger i framkant. Det finns ett brett utbud av Outlanders. Dessa modeller uppfyller alla möjliga behov och gör det möjligt att ta föraren längre än någonsin. Varje modell är utformad för att öka kapacitet för förare som till exempel ska dra släp, åka på leder, köra i lära eller ut och jaga. 

Renegade är ett mer sportigt ATV-fordon som kombinerar en racinginspirerad prestanda samtidigt som den gör det möjligt att ta täten i svåra terränger på ett säkert sätt. 

DS är ett undominstriktat ATV-utbud som har skapats för att introducera barn från 10 år till off-road körning. Maskinerna är framtagna för att barn och ungdomar ska kunna uppleva körglädje på ett tryggt och säkert sätt.  

Can-am tillbehör 

Oavsett vilka behov du har finns det en Canam som passar just dig. På Bohlins kan du köpa både ATV och SSV maskiner samt populära On Road fordon. Vi har dessutom alla Can-am tillbehör du behöver! 

Copyright © 2020 Bohlins i Järbo AB