ssv22

ATV & SSV- FYRHJULING & SIDA VID SIDA

ARBETSHÄSTEN SOM ALDRIG SVIKER DIG
can-am

ATV & SSV- FYRHJULING & SIDA VID SIDA

ARBETSHÄSTEN SOM ALDRIG SVIKER DIG

Från ögonblicket du startar motorn och ger dig av, så märker du att en Can-Am skiljer sig från mängden. Här får innovationskraften och nytänkandet fritt spelrum. Väder? Årstid? Svår terräng? Tuffa arbetsuppgifter? Det finns få saker som hindrar våra fyrhjulingar att komma fram. Med tillbehör tillverkade av Can-Am för Can-Am kan du förbättr och förlänga dina terrängäventyr.

Oavsett om du ska köra timmer, ut och jaga eller ta en naturnära fika finns det en Can-Am-modell för dig. Med gott om valmöjligheter för förstärkningar, förvaringslösningar och fästen kan du anpassa din Can-Am till dina behov. Med färdiga paket eller skräddarsydd lösning för dig är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan ha din Can-Am till. Byggda för hårt arbete och tuffa förhållanden gör att Can-Am lämpar sig extra bra i de nordiska förhållandena.

RÄTT TILLBEHÖR FÖRENKLAR DIN VARDAG

Specialanpassad hållare för motorsåg, röjsåg eller gevärsfordral, eluppvärmda handtag, extra belysning och extra stötfångare är några av alla tillbehör som kan underlätta din vardag. Med originaltillbehör så som plogblad, snöslunga eller bandsats behöver du inte fundera på om de passar din fyrhjuling. Våra Can-Am originaltillbehör och reservdelar är framtagna för just våra behov. Är du däremot tveksam på vilken modell som passar just din årsmodell är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

BRP RESPONSIBLE RIDER

Vi är måna om att ni följer de regler och lagar som finns

Som försäljare av fyrhjuling med tillhörande utrustning och tillbehör är vi måna om att ni förare ska få fortsätta köra på skogsvägar och era marker. Vi vill därför att ni ska respektera de lagar och regler som gäller för terrängkörning. Vi hoppas även att ni har vett och etikett att ni inte skräpar ner.

Det är förbjudet att köra med motordrivna fordon i naturen eftersom det skadar marken och kan störa djur. Undantag finns främst för körning som behövs för skogsbruk, jordbruk eller renskötsel.

» Läs gärna mer på branschorganisationen Snö & Terrängs hemsida.

14032019_AK5I4401_270619052022
Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB