onroad22

SPYDER & RYKER

UTFORSKA VÄRLDEN PÅ NYTT
D6_Lifestyle_B42I5855_300818131029

SPYDER & RYKER

UTFORSKA VÄRLDEN PÅ NYTT

Att få glida fram längs vägen med alla möjligheter framför sig är en härlig känsla. För Can-Am-förarna därute känns det som att möjligheterna inte kan ta slut då det inte finns något som hindrar dig. Den är lätt att starta, lätt att gasa, lätt att köra, lätt att njuta av friheten och vägen framåt och lätt för plånboken att ha råd med. Can-Am Ryker erbjuder en unik upplevelse som inte går att förklara - den måste kännas.

Sedan år 2007 har tiotusentals personer upptäckt denna spänning genom att välja Can-Am Spyder, BRPs allra första fordon för körning på allmän väg. Tack vare den exklusiva Y-ramskonstruktionen och sju avancerade tekniska lösningar såsom ABS-bromsar, antispinnreglering och stabilitetsreglering hämtade från bilvärlden har Can-Am Spyder utmärkta köregenskaper som gör att du tryggt kan njuta fullt ut av varje sekund på vägen. Oavsett om du vill åka till andra sidan stan eller till andra sidan landet, och oavsett om din körstil är sportig eller mer touringbetonad finns det en Can-Am Spyder för dig.

RÄTT TILLBEHÖR FÖRENKLAR DIN VARDAG

Specialanpassad hållare för motorsåg, röjsåg eller gevärsfordral, eluppvärmda handtag, extra belysning och extra stötfångare är några av alla tillbehör som kan underlätta din vardag. Med originaltillbehör så som plogblad, snöslunga eller bandsats behöver du inte fundera på om de passar din fyrhjuling. Våra Can-Am originaltillbehör och reservdelar är framtagna för just våra behov. Är du däremot tveksam på vilken modell som passar just din årsmodell är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

BRP RESPONSIBLE RIDER

Vi är måna om att ni följer de regler och lagar som finns

Som försäljare av fyrhjuling med tillhörande utrustning och tillbehör är vi måna om att ni förare ska få fortsätta köra på skogsvägar och era marker. Vi vill därför att ni ska respektera de lagar och regler som gäller för terrängkörning. Vi hoppas även att ni har vett och etikett att ni inte skräpar ner.

Det är förbjudet att köra med motordrivna fordon i naturen eftersom det skadar marken och kan störa djur. Undantag finns främst för körning som behövs för skogsbruk, jordbruk eller renskötsel.

D6_Lifestyle_B42I5855_300818131029
Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB