Can Am Ryker

Can Am Ryker är ett populärt äventyrsfordon som är lätt att starta, lätt att gasa och lätt att köra. Det är även lätt att njuta av friheten och vägen framåt. Can-Am Ryker är ett fordon som ger dig möjligheter för äventyr utöver det vanliga. 

Köp din Can-Am Ryker hos oss 

Hos oss på Bohlin’s kan du köpa din Can Am Ryker och ge dig ut på vägarna med stil. Det är möjligt att anpassa din Can-Am Ryker helt efter din egna stil. Det är enkelt att byta färg på din Ryker genom att byta ut panelerna. Det går även att lägga till eller ta bort tillbehör för att göra den optimal för dig. 

Utöver själva fordonet säljer vi även en hel del tillbehör och utrustning som passar perfekt för din Ryker.

Anpassningsmöjligheter

Det finns oändliga anpassningsmöjligheter med en Can Am Ryker. Alla förare är olika och därför finns möjligheten att anpassa sin Can-Am Ryker efter ens egna behov och körstil. Det finns flera innovativa funktioner som är justerbara. Bland annat fotstödet och en bromspedal som du kan positionera helt enligt din egna kroppsbyggnad. På detta sätt matchar din Can Am Ryker alltid din personliga körstil.  

Det bästa är att det inte krävs några verktyg för att justera dessa funktioner. Det är helt enkelt möjligt att öka körglädjen på sin Can-Am Ryker med enkla, verktygsfria justeringar. 

Smidig växling 

Växellådan på en Can-Am Ryker har en automatisk skruvväxling, som är väldigt smidig. Den är utformad för att behålla balans mellan prestandan och bränsleeffektiviteten. Det gör att man bara behöver fokusera på vägen.

Det finns inte heller någon växelspak på en Can Am Ryker. Det faktumetet tillsamans med den inutiativa skruväxxligen gör att upplevelsen blir utan dess like. Med hjälp av fordon stabilitetssystem garanteras du dessutom att alltid hållas på plats. 

Fordonsstabilitetssystemet är utvecklat tillsammans med med BOSCH† och gör åkturen mer säker och mer tillförlitlig. Detta system kombinerar antispinnsystem, stabilitetskontrollsystem och ABS. 

Spännande och underhållsfri åktur 

Varje åktur med en Can Am Ryker blir spännande. Det är en lägre sittposition som gör att man känner sig ett med vägen. Den låga sittpositionen gör det även lätt att tackla alla snäva svängar och kurvor. 

Vidare har Can Am Ryker en robust och väldigt pålitlig drivaxel-teknik. Tekniken är utvecklad för att kunna erbjuda en enkel och underhållsfri åktur. Med en Can-Am Ryker är justering och linjeringar bara en del av det förflutna och inget du behöver tänka på. Utan något underhåll är det endast äventyret och vägen framför dig du behöver tänka på. 

Rotax-motorer av högsta klass  

Rotax-motorer har extremt gott rykte när det gäller prestanda, bensin räckvidd och tillförlitlighet. Det är därför den perfekta motorn för Can Am Ryker. Det finns två olika motorer att välja mellan: Rotax 600 ACE och Rotax 900 ACE. 

Rotax 600 ACE är en 2-cylindrig motor som ger Rykern en ultimat prestanda. Rotax 900 ACE å andra sidan är 3-cylindrig och bidrar med kraft och spänning. 

Ett miljövänligt fordon

Tack vare minimala delar är Can Am Ryker ett lättare fordon. Delarna är dessutom tillverkade av både hållbara och återvinningsbara material. Can-Am Ryker är utformad och konstruerad för att vara ett miljövänligt fordon som ger ett grönare avtryck.

Copyright © 2020 Bohlins i Järbo AB