Seadoo vattenskoter

Seadoo har fått många förstaplatser inom både innovation och teknik för sina vattenskotrar. De har bara ett mål i sikte – att ge alla kunder en riktigt minnesvärd och härlig upplevelse på vattnet.

Sea Doo är ett unikt vattenskoter märke som i över 25 år visat vägen och varit branschledande. Sea Doo har varit först med flera olika innovationer. Bland annat med ett unikt bromssystem för vattenskotrar, ett slutet kylsystem och det första verkliga fjädringssystemet.

Köp din Seadoo 2021 hos oss 

På Bohlins säljer vi alla årets modeller av Seadoo vattenskotrar. Det finns en Seadoo vattenskoter för alla typer av förare, oavsett vad för behov du har. Det spelar ingen roll om du är ute efter utforskning, en oöverträffad prestanda, sportfiske, drag sporter eller familjetid. Hos oss kommer du finna en Seadoo 2021 som faller dig i smaken.  

Sea Doo vill inspirera alla till att ha roligt och skapa fler minnen på vattnet. Seadoo är utan tvekan ett av de mest populära märkena för vattenskotrar. De klassas även som mest prisvärda skotrarna och de mest bränsleeffektiva.

Sea Doo Spark 2021 

Vår populäraste vattenskoter modell är Sea Doo Spark. Det är den mest prisvärda skotern på marknaden som är både lätt och rolig att köra. Sea Doo Spark är utformad för att du ska få ut det mesta av din upplevelse på vattnet. 

Om du är ute efter att spendera långa, härliga dagar på vattnet passar Sea Doo Spark 2021 perfekt. Det är en lekfull och lättkörd modell som passar för alla typer av förare. Det finns två eller tre sittplatser beroende på vad du är ute efter. 

Alla Sea Doo Spark vattenskotrar har en Rotax 900 ACE motor. Denna motor är den mest bränsleeffektiva motorer på marknaden. Motorn är kompakt, lätt och ger omedelbar acceleration. 

Sea Doo Spark är en modell med flera exklusiva funktioner. Bland annat har dem ett slutet kylsystem, kallat CLCS, som är exklusivt för Seadoo. Denna teknik förhindrar att skräp och havsvatten tränger in i motorn, vilket ger en trygghet och ökad driftsäkerhet. Det finns även ett exklusivt system för broms och back, kallat iBR. 

Sea Doo Spark är en lätt och kompakt vattenskoter som är både enkel att bära och dra. Du kan även lyssna på musik i vattnet på sin Sea Doo Spark, med ett vattentåligt och bärbart ljudsystem. 

Sea Doo Spark Trixx 2021 

Sea Doo Spark Trixx 2021 är en vattenskoter i en helt egen kaliber. Den är specialbyggd för att klara av akrobatiska manövrar på vattnet. Sea Doo Spark Trixx gör det helt enkelt möjligt att leka med sin vattenskoter. Det är möjligt att luta, snurra, doppa och kosta utan några konstigheter. Sea Doo Spark Trixx har dessutom en exklusiv funktion som gör att du kan lyfta nosen på vattenskotern extra högt eller sänka ner den extra djupt i vattnet. 

Sea Doo Spark Trixx har flera funktioner som gör det både roligare och enklare att utföra tricks. Bland annat finns det fotstöd så att du kan köra stående. Skotern har även ett justerbart styre. Genom att justera styret kan man anpassa sin upplevelse efter sitt egna körsätt. Det går enkelt att manövrera sin vattenskoter oavsett vattenförhållanden. 

Sea Doo Spark Trixx 2021 har ett intelligent broms och backsystem. Detta system kallas för iBR och är exklusivt för vattenskotrar från Seadoo. Systemet gör det möjligt för motorn att stanna snabbare vilket ger en större trygghet samt mer kontroll för dig som förare. 

Skotern är gjord med Polytec-skrovmaterial vilket gör att vikten minskas samtidigt som effektiviteten och prestandan ökar. Det gör dessutom att vattenskotern är enkel att dra med de flesta bilarna.  

Sea Doo tillbehör 

För din Seadoo vattenskoter finns det flera innovativa och helintegrerade tillbehör att lägga till. Seadoo tillbehören gör din Sea Doo 2021 mer praktisk och leder till ännu roligare turer på vattnet. Bland annat kan du lägga till ett främre förvaringsutrymme för att enkelt kunna ta med dina personliga ägodelar på utflykten. Med ett Seadoo fotsteg förenklas ombordstigningen och med en kylbox kan du även ta med dig picknick. 

I vår webbshop hittar du all utrustning och alla tillbehör du behöver till din Seadoo 2021 vattenskoter.

Copyright © 2020 Bohlins i Järbo AB