seadoo202022

Seadoo vattenskoter

Sea-Doo har fått många förstaplatser inom både innovation och teknik för sina vattenskotrar. De har bara ett mål i sikte – att ge alla kunder en riktigt minnesvärd och härlig upplevelse på vattnet.

Sea-Doo är ett unikt vattenskoter märke som i över 25 år visat vägen och varit branschledande. Sea-Doo har varit först med flera olika innovationer. Bland annat med ett unikt bromssystem för vattenskotrar, ett slutet kylsystem och det första verkliga fjädringssystemet.

Köp din Seadoo 2023 hos oss 

På Bohlins säljer vi alla årets modeller av Seadoo vattenskotrar. Det finns en Sea-Doo vattenskoter för alla typer av förare, oavsett vad för behov du har. Det spelar ingen roll om du är ute efter utforskning, en oöverträffad prestanda, sportfiske, drag sporter eller familjetid. Hos oss kommer du finna en Seadoo 2023 som faller dig i smaken.  Vi har även många Seadoo 2022 i lager än.

Sea Doo vill inspirera alla till att ha roligt och skapa fler minnen på vattnet. Sea-Doo är utan tvekan ett av de mest populära märkena för vattenskotrar. De klassas även som mest prisvärda skotrarna och de mest bränsleeffektiva.

SEA-DOO 2023 MODELLPROGRAM

spark

Sea-Doo Spark

Spark är rolig att köra och lätt att dra med de flesta mindre bilar, designad för att maximera ditt sommarnöje på vattnet.

spark_trixx

Sea-Doo Spark Trixx

Med unika Spark Trixx™ är det så enkelt och kul att göra trick att du önskar att dagen aldrig ska ta slut.

SEA-MY22-GTI-STD-withoutSS-90-Reef-Blue-SKU00037NA00-Studio-RSide-NA-3300x2475

Sea-Doo GTI

GTI-plattformens mångsidiga kapacitet expanderar din horisont på vattnet. Oavsett om din dag består av livlig körning, dragsport, fiske eller en avslappnad tur ger GTI alltid en fantastisk upplevelse.

gtise

Sea-Doo GTI SE

GTI SE förstärker äventyret med praktiska funktioner, komfort och ett ljudsystem som tar familjenöjet på sjön till nya platser.

gtx

Sea-Doo GTX

En titt på GTX och det syns att den är byggd att vara mer än en vattenskoter. Denna perfekta blandning av komfort, prestanda och rätt nivå av elegans gör det tufft att sluta köra och gå i land.

gtxltd

Sea-Doo GTX Limited

Överlägsen upplevelse med komforten, funktionaliteten och prestandan hos GTX Limited. Platinastandarden för lyx med matchande effekt.

SEA-MY22-GTR-STD-SS-230-Millenium-Yellow-SKU00036NC00-Studio-RSide-NA-3300x2475

Sea-Doo GTR

Inspirerande kraft i överkomligt prisläge. GTR ökar spelet med 230 kompressormatade hästkrafter och precisionskontroll för att öka spänningen under dina dagar på sjön.

rxtx

Sea-Doo RXT-X RS

RXT-X RS kombinerar en högoktanig attityd med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper, vilket ger den perfekt offshore-prestanda.

rxpxrs

Sea-Doo RXP-X RS

Toppen av racingprestanda för vattenskoterförare som vill tänja på de egna gränserna lika mycket som maskinernas.

SEA-MY22-WAKE-STD-SS-170-Neo-Mint-SKU00035NC00-Studio-RSide-NA-3300x2475

Sea-Doo Wake

Wakeboard, skida eller skate. Vilket du än väljer är Sea-Doo Wake det lättaste sättet att njuta av dragsporter med inbyggd vattensport för spännande nöje på vattnet!

SEA-MY22-WAKE-PRO-SS-230-Neo-Mint-SKU00013NC00-Studio-RSide-NA-3300x2475

Sea-Doo Wake PRO

Wake Pro-modellen erbjuder branschens mest stabila åkning för dragsport. Med massor av kraft och extra plats för att förbereda nästa åk ger denna modell en vattensportupplevelse som ingen annan.

SEA-MY22-FISH-FISH-withoutSS-130W-Bright-White-SKU00033NA00-Studio-RSide-NA-3300x2475

Sea-Doo Fish PRO Scout

Lev ditt bästa fiskeliv och ha roligt med familjen på samma gång. FishPro Scout är byggd för sportfiskaren med en aktiv livsstil och är en idealisk mix av överkomlig fiskeupplevelse och familjenöje.

SEA-MY22-FISH-STD-SS-170W-Bright-White-SKU00018NC00-Studio-RSide-NA-3550x2475

Sea-Doo Fish PRO Sport

En kombination av spänning, mångsidighet och passion i ett heltäckande paket. Utforska platser som tidigare var otillgängliga för traditionella fiskebåtar och upplev flexibiliteten med en av världens mest mångsidiga vattenskotrar.

SEA-MY22-FISH-XT-SS-170W-Flint-Grey-SKU00018NG00-Studio-RSide-NA-3550x2475

Sea-Doo Fish PRO Trophy

Vattenskoterentusiaster och inbitna fiskare har drömt om FishPro Trophy med de exklusiva funktioner som perfekt förkroppsligar vad det innebär att äta, sova och andas fiske.

explorer

Sea-Doo Explorer PRO 170

Explorer Pro 170 omdefinierar idén med långfärder. Noggrant designad för att skapa genialiska sätt att ta med mer utrustning, upptäcka nya vattenvägar och öppna upp miltals nya möjligheter.

Sea Doo Spark 2022 

Vår populäraste vattenskoter modell är Sea Doo Spark. Det är den mest prisvärda skotern på marknaden som är både lätt och rolig att köra. Sea Doo Spark är utformad för att du ska få ut det mesta av din upplevelse på vattnet. 

Om du är ute efter att spendera långa, härliga dagar på vattnet passar Sea Doo Spark 2022 perfekt. Det är en lekfull och lättkörd modell som passar för alla typer av förare. Det finns två eller tre sittplatser beroende på vad du är ute efter. 

Alla Sea Doo Spark vattenskotrar har en Rotax 900 ACE motor. Denna motor är den mest bränsleeffektiva motorer på marknaden. Motorn är kompakt, lätt och ger omedelbar acceleration. 

Sea Doo Spark är en modell med flera exklusiva funktioner. Bland annat har dem ett slutet kylsystem, kallat CLCS, som är exklusivt för Seadoo. Denna teknik förhindrar att skräp och havsvatten tränger in i motorn, vilket ger en trygghet och ökad driftsäkerhet. Det finns även ett exklusivt system för broms och back, kallat iBR. 

Sea Doo Spark är en lätt och kompakt vattenskoter som är både enkel att bära och dra. Du kan även lyssna på musik i vattnet på sin Sea Doo Spark, med ett vattentåligt och bärbart ljudsystem. 

Sea Doo Spark Trixx 2022 

Sea Doo Spark Trixx 2022 är en vattenskoter i en helt egen kaliber. Den är specialbyggd för att klara av akrobatiska manövrar på vattnet. Sea Doo Spark Trixx gör det helt enkelt möjligt att leka med sin vattenskoter. Det är möjligt att luta, snurra, doppa och kosta utan några konstigheter. Sea Doo Spark Trixx har dessutom en exklusiv funktion som gör att du kan lyfta nosen på vattenskotern extra högt eller sänka ner den extra djupt i vattnet. 

Sea Doo Spark Trixx har flera funktioner som gör det både roligare och enklare att utföra tricks. Bland annat finns det fotstöd så att du kan köra stående. Skotern har även ett justerbart styre. Genom att justera styret kan man anpassa sin upplevelse efter sitt egna körsätt. Det går enkelt att manövrera sin vattenskoter oavsett vattenförhållanden. 

Sea Doo Spark Trixx 2022 har ett intelligent broms och backsystem. Detta system kallas för iBR och är exklusivt för vattenskotrar från Seadoo. Systemet gör det möjligt för motorn att stanna snabbare vilket ger en större trygghet samt mer kontroll för dig som förare. 

Skotern är gjord med Polytec-skrovmaterial vilket gör att vikten minskas samtidigt som effektiviteten och prestandan ökar. Det gör dessutom att vattenskotern är enkel att dra med de flesta bilarna.  

Sea Doo tillbehör 

För din Seadoo vattenskoter finns det flera innovativa och helintegrerade tillbehör att lägga till. Seadoo tillbehören gör din Sea Doo 2022 mer praktisk och leder till ännu roligare turer på vattnet. Bland annat kan du lägga till ett främre förvaringsutrymme för att enkelt kunna ta med dina personliga ägodelar på utflykten. Med ett Seadoo fotsteg förenklas ombordstigningen och med en kylbox kan du även ta med dig picknick. 

I vår webbshop hittar du all utrustning och alla tillbehör du behöver till din Seadoo 2022 vattenskoter.

Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB