snow22

SNÖSKOTER

FÖRVÄNTNINGARNA INFÖR NÄSTA ÄVENTYR
LYNMY22BOONFAMDSC1276

SNÖSKOTER

FÖRVÄNTNINGARNA INFÖR NÄSTA ÄVENTYR

Du sluter ögonen. Tar ett djupt andetag. Öppnar sakta ögonen för att se om du är i en dröm eller om du faktiskt har ett fluffigt täcke av nypuder framför dig där du står, framlutad över styret med solen bakom bergskammen.

Äventyr, adrenalin, en dröm som går i uppfyllelse, eller helt enkelt en vanlig dag på jobbet. Hos oss hittar du rätt tillbehör och rätt utrustning för dina ändamål. Vi har skotrar med tillhörande extrautrustning för både nöje och för dig som jobbar i naturen. Våra leverantörer vet vad som krävs för att klara hårda förhållanden och tunga påfrestningar om och om igen, och därför är vi trygga i vilka produkter vi har att erbjuda.

Handtagsvärme, förvaringsfack som håller tätt, tågrepp anpassade för dig och din körning är några av de tillbehör som förhöjer din upplevelse på skotern. Smarta tillbehör så som LinQ fästen, justerbar vindruta och löstagbart stänkskydd kan ge extra guldkant på din tillvaro i naturen.

RÄTT HJÄLM OCH RÄTT KLÄDER KAN RÄDDA LIV

En godkänd hjälm, ryggskydd och ett par extra handskar är för många skoteråkare en självklarhet. På fjället och i skogen är det mycket som kan hända, och snabba väderomslag är inget man rycker på axlarna åt. Att klä sig i lager-på-lager, ha med sig förnödenheter och extra kläder kan vara avgörande.

BRP RESPONSIBLE RIDER

Vi är måna om att ni följer de regler och lagar som finns

Som försäljare av snöskotrar med tillhörande utrustning och tillbehör är vi måna om att ni åkare ska få fortsätta köra snöskoter i den svenska naturen. Vi vill därför att ni ska respektera de områdesbestämmelser, lagar och regler som gäller där ni kör. Vi hoppas även att ni har vett och etikett att t.ex. inte skräpa ner i naturen och att ni anpassar körningen efter rådande väder och omständigheter.

Om alla vi som kör och åker snöskoter respekterar varandra minskar risken för olyckor, och chansen för ett bättre samtalsklimat kring snöskoterkörning ökar. Det är vi tillsammans som måste ta vårt ansvar för både sporten och miljön. Detta är vår filosofi oavsett sammanhang eller vilken logga som står på våra kläder. Vi på Bohlin´s jobbar för en renare och vänligare värld.

» Läs gärna mer på branschorganisationen Snö & Terrängs hemsida.

Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB