vatten2

VATTENSKOTER & BÅT

NÄR LIVET ÄR SOM BÄST PÅ SJÖN
webnordkapp

VATTENSKOTER & BÅT

NÄR LIVET ÄR SOM BÄST PÅ SJÖN

Välj rätt vattenskoter eller båt för dig och dina behov

Att köra båt eller vattenskoter kan vara både en adrenalinkick och en lugn tur på sjön för att fiska. Oavsett vilken åkstil du föredrar har vi maskinerna, motorerna, tillbehören och utrustningen du behöver.

Att ha rätt passform på flytvästen eller rätt kläder för årstiden kan vara livsavgörande. Vi på Bohlin´s har flytvästar och våtdräkter anpassade för just vattenskoterkörning med höga krav på säkerhet och komfort. En flytväst är för oss inte en accessoar på stranden utan ett måste när man befinner sig på sjön. Den största skillnaden mellan en "vanlig" flytväst och en flytväst anpassad för vattenskoteråkning och vattensport är att de är gjorda i neoprene, ett material som behåller värmen trots att flytvästen blir blöt.

RÄTT TILLBEHÖR TILL DIN VATTENSKOTER GER DIG EN BÄTTRE UPPLEVELSE

Om man vill att sin vattenskoter ska hålla länge är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Vinterförvaring är därför A och O när det gäller livslängd på t.ex. motor och batteri. Vill du att din vattenskoter ska hålla bör du med fördel ha ett passande kapell på skotern när den inte används. Om du är rädd för att få skrapmärken eller bucklor, se till att den ligger still vid bryggan med t.ex. snabbfendrar från Sea-Doo. Har ni en brygga som inte riktigt är anpassad för vattenskotrar utan större båtar rekommenderar vi starkt att ni köper en vattenskoterbrygga.

BRP RESPONSIBLE RIDER

Vi är måna om att ni följer de regler och lagar som finns

Som försäljare av vattenskotrar med tillhörande utrustning, leksaker och tillbehör är vi måna om att ni åkare ska få fortsätta köra vattenskoter på våra svenska vatten. Vi vill därför att ni ska respektera de områdesbestämmelser, lagar och regler som gäller där ni kör. Vi hoppas även att ni har vett och etikett att t.ex. inte köra nära badande personer eller badplatser, att ni inte skräpar ner och att ni anpassar körningen efter rådande omständigheter.

Om alla vi som kör och åker vattenskoter respekterar varandra minskar risken för olyckor, och chansen för ett bättre samtalsklimat kring vattenskoter ökar. Det är vi tillsammans som måste ta vårt ansvar för både sporten och miljön. Detta är vår filosofi oavsett sammanhang eller vilken logga som står på våra kläder. Vi på Bohlin´s jobbar för en vänligare värld.

IMG_2117
Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB