mackan_topp

Marcus Lindström

41 år ung och bor i Västerås men har många kopplingar norrut, bygger just nu en stuga uppe i Saxnäs. Gillar alla typer av motorfordon men framför allt snöskoter och det kommer alltid komma först på listan.

Brinner för att utveckla min skoteråkning men har även ett starkt intresse av att instruera och hjälpa andra med deras åkning och utveckling inom just friåkning. Därav är jag gärna och ofta med som instruktör vid olika skoterevent.

Min första egna skoter var en backcross preppad Yamaha SRX 700. Som gammal snowboardåkare tycker jag att det fortfarande är väldigt roligt med alla typer av ”brädsporter” så som tex wakesurf.

Som person så har jag fått för mig att jag upplevs som ödmjuk, hjälpsam och snäll. Jag har hört att många tycker att jag är pedagogisk när det kommer till att lära ut till andra och att förklara så folk förstår t.ex. när man beskriver hur man kan göra vissa trick eller förbättra åkningen med små detaljer.

I år kommer jag att köra nya Lynx Shredder 850 Turbo R 3700!

VARFÖR BRP

BRP gör rejäla grejer som är ordentligt ihopskruvade och bjuder på en grymt rolig körupplevelse. De blickar hela tiden framåt och driver utvecklingen.
Copyright © 2022 Bohlins i Järbo AB